کاربردهای ورق کامپوزیت آلومینیوم
پمپ بنزینها
دکوراسیون داخلی
پوشش سقفها
تابلوی فروشگاهها
غرفههای نمایشگاهی
نمای خارجی ساختمان
بازسازی نماهای قدیمی
ساخت ورق کامپوزیت آلومینیوم ۴ مرحله دارد:
آمادهسازی: ورقهای هموار که با فولاد روکش شدهاند از صفحههای آلیاژ بسیار مرغوب آلومینیوم و منیزیم تهیه میشوند. گرد و غبار و ناخالصی از روی سطح ورقهای آلومینیوم با استفاده از تکنولوژیهای نوین از پاک میشوند. روی ورق نواری از اکسید قرار میگیرد و به این ترتیب نیروی چسبندگی ورق کامپوزیت افزایش مییابد.
روکش کردن: دومین مرحله در تولید ورق کامپوزیت است که با استفاده از تجهیزات دقیق روکش کاری انجام میشود. این کار در محفظههای خالی از گرد و غبار انجام میشود که باعث میشود کیفیت روکش و ظاهر آن حفظ شود. عملیات دقیق در کورهها، کیفیت روکشها را از نظر انعطافپذیری و مقاومت در برابر آتش تضمین میکند.
کامپوزیت: ابتدا در مرحله تولید کامپوزیت جداسازی انجام میشود. خط تولید اتوماتیک گرمایی کامپوزیت نه تنها ورق را صاف و هموار میکند بلکه مهمترین اثر را روی آن میگذارد و استحکام ورق را افزایش میدهد. ورق آلومینیومی جلویی و ورق آلومینیومی پشتی با چسبی پلیمری قوی و محکم به یکدیگر چسبانده میشود.
مرحله پایانی همان مرحله صیقلدهی است. این کار یعنی به عمل آوردن کامپوزیت از نظر طول، عرض و قطر که هدف آن مطابقت محصول با استانداردهای مربوط به پارامترهای مختلف مقررات ملی است. در ساخت ورق کامپوزیت از پلیاتیلن با وزن بسیار کم به عنوان ماده اولیه استفاده میشود که میتواند وزن ورق را تا حد زیادی کاهش دهد.