مزایای نما ساختمان با کامپوزیت

 

مزایای نمای کامپوزیت

سبک بودن نما

یک دلیل بسیار مهمی که از این نما بسیار استفاده می شود کم وزن بودن آن می باشد،در واقع این ورق ها داری وزنی معادل ۵ الی ۸ کیلوگرم در هر متر مربع می باشند که قطعا در مقایسه با دیگر نماهای ساختمان نظیر نمای سنگ، نمای شیشه، نمای سیمانی و… دارای وزن کمتری می باشند.

سهولت در مونتاژ

از آنجایی که این نما به صورت خشک اجرا می شود و پنل های ورق نیز وزن کمی دارند، نصب و مونتاژ آنها به راحتی انجام می شود. سبکی ورق ها به صورت کلی در راحتی اجرای نما اثر گذار است و باعث راحتی اجرا و سرعت در اجرا می شود.

خاصیت عایق صوتی

ورقهای کامپوزیتی خود تا حدودی عایق صوت و آکوستیک می باشند. علاوه بر این بعد از اجرای نما و ایجاد یک لایه هوا بین دیوار ساختمان و نمای ساختمان، قابلیت عایق صوتی بودن نما افزایش پیدا می کند.

تنوع در رنگ

برخی از متریال ها از محدودیت رنگ برخوردار هستند ولی ورقهای نمای کامپوزیت همانند سنگ های جی اف ار سی به دلیل اینکه برای رنگ کردن آن ها از سیستم های پیشترفته ای استفاده می شود، محدودیتی در رنگ و رنگ بندی تقریبا ندارند.

مقاومت در برابر حریق

نمای کامپوزیت معمولی هیچ گونه مقاومتی در برابر حریق ندارد و این یکی از مشکلات عمده این نما محسوب می شد. با تولید ورقهای کامپوزیتی نسوز، این مشکل به یک مزیت برای نماهای کامپوزیتی تبدیل شد. نمای ساختمان با ورق های نسوز در برابر حریق کاملا مقاوم می باشد.

عملکرد مناسب نمای ساختمان در هنگام زلزله

پنل های ورق کامپوزیت به صورت جداگانه با یک درز ریز نسبت به هم نصب و اجرا می شوند. این باعث می شود که در هنگام زلزله هر پنل به صورت جداگانه عکس العمل نشان دهد و از تغییر شکل های بزرگ در سازه جلوگیری کند.

سرعت در اجرا

نماهای خشک به سرعت در اجرا معروف هستند. همچنین سبکی پنل ها و اجرای خشک آنها باعث افزایش هر چه بیشتر سرعت نمای کامپوزیت می شود.

اجرای خشک

نمای کامپوزیت به صورت خشک اجرا می شود. نمای خشک مزایای زیادی را به همراه دارد. از مهم ترین آنها می توان سرعت اجرا، سبکی و… را نام برد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های اجرای نمای کامپوزیت اینجا کلیک کنید.

امکان ایجاد طرح و شکل روی نما

ورق های کامپوزیت انعطاف پذیری و شکل پذیری بالایی دارند. به همین دلیل می توان روی نمای کامپوزیت انواع طرح ها و شکل های دلخواه را با استفاده از دستگاه هایی مانند سی ان سی ایجاد کرد. این باعث می شود که این نما، نمایی خاص شود.

قابلیت تعویض

از آنجایی که هر پنل از ورقها به صورت جداگانه نصب می شود، می توان هر پنل را به صورت جدا تعویض و تعمیر کرد. این یکی از مهم ترین قابلیت های نمای کامپوزیت محسوب می شود. تعویض پنل ها هزینه های تعمیر و نگهداری نمای ساختمان را نیز کاهش می دهد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *